Huisgemaakte charcuterie en salades

Sierlijke pâtés, rijpe pancetta’s en klassieke terrines met een mooie aspiclaag. In het ambachtelijke charcuterie assortiment proef je het resultaat van ambachtelijke recepten van slagersklassiekers en Jerôme’s zoektocht naar unieke smaak. Gemaakt van eerlijk vlees en pure ingrediënten. Vaak biologisch. Zonder kunstmatige toevoegingen en met minder zout. Zoveel mogelijk in huis gemaakt van eerlijk vlees van duurzame boeren uit Maastricht en regio. Topkwaliteit begint namelijk bij de basis.

Buitenlandse specialiteiten die niet zelf gemaakt kunnen worden (bijvoorbeeld Parmaham die uit Parma moet komen), komen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Alleen zo kan Filet Pur top kwaliteit bieden volgens de filosofie van Filet Pur.  

Of wat dacht je van Jerôme’s frisse salades? Pure smaken van kraakverse ingrediënten. Niet op basis van mayonaise, maar zo gezond mogelijk. Dus met zo min mogelijk zout en zonder e-nummers. Gewoon 100% smaak. Proef het zelf!