Vers vlees assortiment van Filet Pur

Ontdek het kwaliteitsvlees van Filet Pur! Echt vers en volledig bewaarmiddelen- en kleurstofvrij. Eerlijk, vaak biologisch vlees van gezonde dieren die met respect gehouden zijn. Afkomstig van duurzame boeren uit de omgeving van Maastricht. Alles begint namelijk bij de basis.

Filet Pur beent alle stukken zelf uit. Weet hierdoor waar elk stuk vlees vandaan komt, wie het geslacht heeft en waar het is opgegroeid. Alleen zo kan Filet Pur vlees van topkwaliteit bieden volgens de filosofie van Filet Pur.  

Rund, varken, kalf, lam, gevogelte of wild? Van het bekende stukje vlees tot bijzondere vleesdelen voor culinaire liefhebbers. Filet Pur heeft het allemaal!

Filet Pur houdt van dieren. Met als motto ‘je hoeft niet altijd vlees te eten, maar als je het eet, eet dan 'eerlijk' kwaliteitsvlees. Alleen zo houd je kwaliteit in stand. Beter minder en eerlijk, ook al is dit soms duurder.’ Al het vlees van Filet Pur komt dus van dieren die met respect zijn groot gebracht. Die ruimte, daglicht en zoveel mogelijk frisse buitenlucht krijgen. Gevoerd worden met kwaliteitsvoer en zonder hormonen. Wil je minder vlees eten? Probeer dan eens het 50/50 assortiment dat uit 50% vlees en 50% plantaardig bestaat. Of ontdek het vegetarische aanbod!

Producten