• Milieuvriendelijk en gratis bij je thuisbezorgd vanaf €20
    Bestel online

Thuisbezorgd met bakfiets

Op vrijdag en zaterdag, in een straal van 10 km vanaf onze winkel in Maastricht (Wolder) worden bestellingen vanaf 20 euro gratis aan huis bezorgd. Lekker makkelijk én milieuvriendelijk! Het complete assortiment van Filet Pur kan worden thuisbezorgd.

Bezorgmomenten

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken we met strikte regels omtrent hygiëne en temperaturen. De Filet Pur bakfiets bevat een koelruimte die specifiek ontworpen is voor het vervoeren van verse producten, die perfect isoleert en na het toevoegen van de koelingen zijn juiste temperatuur behoudt.

 

Bezorgtijden

Vrijdag (uiterlijk bestellen tot donderdag 19:00 uur)
16:00 tot 19:00 uur

Zaterdag (uiterlijk bestellen tot donderdag 19:00 uur)
07:00 tot 13:00 uur

 

Hoe online bestellen?

  Bestel online via onze webshop. Na afloop ontvang je altijd een mailbevestiging van je online bestelling.

Maak een keuze in de Filet Pur webshop

Afrekenen met pin bij de bezorger

1. Maak een keuze

Check onze 'Webshop' voor het gedetailleerde aanbod aan vers & lekkers. Kies de optie 'Bezorgen met bakfiets'.

2. Bestellen / Betalen

Bestel veilig online via onze webshop. Betalen kan bij aflevering via de pin bij de bezorger.

3. Bezorgen

Zorg ervoor dat er iemand thuis is op het door jou gekozen moment voor de levering. Je bestelling wordt tot aan de voordeur gebracht door één van onze vriendelijke en sportieve fietscouriers.

 

Wat zeggen onze klanten


Veelgestelde vragen

Kan ik een voorkeurtijdstip van bezorging selecteren?

Nee, je kunt geen tijdstip selecteren, alleen bezorgvakken van een aantal uur. Wij groeperen bestellingen uit dezelfde regio en daar hangt het uur van leveren bij jou thuis mee samen. Je mag bij de opmerkingen wel altijd schrijven welk tijdstip binnen het tijdvak jouw voorkeur heeft. Indien mogelijk, houden wij hier dan rekening mee als we de ritten van onze fietscouriers plannen en verdelen.

Is de prijs die onderaan mijn bestelling wordt getoond ook de prijs die ik moet betalen?

Dit bedrag is een richtprijs. De definitieve prijs wordt door ons berekend op basis van het aantal stuks dat je selecteerde tijdens je bestelling. Aangezien al onze producten ambachtelijk bereid zijn, varieert het gewicht van product tot product. Daarom wordt alles in de winkel vooraf nog gewogen en betaal je bij de bezorger het bedrag dat op je kassabonnetje staat.  Dit zal nooit heel ver van de richtprijs afzitten, maar helemaal tot op de laatste cent juist kunnen we dit natuurlijk moeilijk vooraf inschatten.

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling goed bij jullie is aankomen?

Bij een correct verzonden bestelling volgt ALTIJD een mailbevestiging. Heb je deze niet ontvangen dan ging er iets mis of bevindt deze zich in je spam.

Waarom bezorgen jullie met een bakfiets?

Omdat een fiets nu eenmaal het beste aansluit bij de levensstijl die Filet Pur probeert na te streven: modern, vlot, sportief en duurzaam.